Επικίνδυνα - παράξενα αεροδρόμιαΠεριπλανώμενη μέσα στο internet ανακαλύψαμε ένα ωραίο θέμα της ιστοσελίδας και φόρουμ travelchat.gr που ασχολείται με τα Επικίνδυνα αλλά και παράξενα αεροδρόμια στον κόσμο.

Θεωρήσαμε το άρθρο πολύ ενδιαφέρον και το σημειώνουμε εδώ, λόγου βέβαια και των ημερών που όλα τα ειδεσεογραφικά πρακτορεία ασχολούνται με την πτώση τους αεροσκάφους της Air France 447 στον Ατλαντικό ωκεανό.

Πιο συγκεκριμένα το θέμα ασχολείται με τα πιο παράξενα αλλά και πολλά από αυτά επικίνδυνα αεροδρόμιο του κόσμου, όπως το Lukla στο Νεπάλ σε υψόμετρο 2900 μέτρα, το Madeira στα Νησιά Μαδέιρα στην Πορτογαλία που στηρίζεται σε κολώνες, το Barra International Airport στην Μπάρα της Σκωτίας στο οποίο τα αεροπλάνα προσγειώνονται πάνω στην παραλία, το αεροδρόμιο που βρίσκεται στον Άγιο Μαρτίνο στην Καραϊβική και πολλά άλλα...Από την ιστοσελίδα travelchat.grΤο αεροδρόμιο στο Γιβλατάρ όπου τα αυτοκίνητα σταματάνε και περιμένουν για να περάσει το αεροπλάνο. Από την ιστοσελίδα travelchat.grΑπό την ιστοσελίδα travelchat.gr

Διαβάστε περισσότερα αλλά και δείτε και φωτογραφίες στον παρακάτω σύνδεσμο

www.travelchat.gr

 

Από: volopolo.blogspot.com/

 

Comment with Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου