Εκδρομή σε τέσσερα νησιά στο Να Τρανγκ (Nha Trang), Βιετνάμ


Εκδρομή σε τέσσερα νησιά στο Να Τρανγκ
Σήμερα επισκεφτήκαμε τέσσερα νησάκια στο Να Τρανγκ, και συγκεκριμένα στον νότο. Ξεκινήσαμε από την αποβάθρα που βρίσκεται στον νότο.


Το πέλαγος ανάμεσα στα νησιά του νότου του Να Τρανγκ όπως φαίνεται από το καραβάκι.


Κοντεύουμε στο νησί Bong Nguyen ή Hon Mieu, όπου βρίσκεται το Tri Nguyen Aquarium που φαίνεται στο βάθος το οποίο η εξωτερική του όψη αλλά και το εσωτερικό του θυμίζουν παλιό πλοίο.


Η είσοδος στο Tri Nguyen Aquarium


Φωτογραφία από το εσωτερικό του Tri Nguyen Aquarium


Φεύγουμε από το νησί Hon Mieu και πάμε για αλλού


Ετοιμάζεται το μεσημεριανό για τους εκδρομείς


Στάση για μπάνιο και για κατάδυση


Όσοι θέλουν μπορούν να επιλέξουν άλλα είδη σπορ, ένα από αυτά είναι το θαλάσσιο αλεξίπτωτο.


Συνεχίζουμε την πορεία, περνάμε μπροστά από το μεγαλύτερο νησί της περιοχής που ονομάζεται Τρε, όπου βρίσκεται και το Viperland (ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της περιοχής, το οποίο φημίζεται για το μεγαλύτερο καλωδιακό όχημα που διαθέτει στον κόσμο, όπως επίσης για το Waterland κλπ) και συνεχίζουμε μέχρι να φθάσουμε στο Con Setre, ένα παραθαλάσσιο θέρετρο.


Το θαλάσσιο καλωδιακό όχημα όπως φαίνεται από μακριά. Στα αριστερά της φωτογραφίας είναι το νησί Τρε, ενώ στα δεξιά είναι η ξηρά.

Η συνέχεια σε λίγο....
Share on Google Plus

About Travel Nicolas

Nicolas is a freelance travel writer, Photographer, Guidebook Author, online marketing professional and traveler who is always looking for a new adventure. He has been in many countries, lived abroad and is always on the lookout for authentic experiences.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου