Γράμμα από τη Σαιγκόν από τον cholomontas.blogspot.com/


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο blog: http://cholomontas.blogspot.com/
Να ευχαριστή θερμά το blog: http://cholomontas.blogspot.com για την αναφορά προς τα εμάς και τις ευχές του. Ανταποδίδω με δικές μου ευχές προς τον http://cholomontas.blogspot.com και ενδιαφέροντες αναρτήσεις στο ιστολόγιο.

Ακολουθεί το αφιέρωμα από το http://cholomontas.blogspot.com/

Γράμμα από τη Σαιγκόν από τον http://cholomontas.blogspot.com/
Από τη μακρινή Σαιγκόν και έναν δικό μας Ελληνα ταξιδιώτη.
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του. Μέσα σ΄αυτήν θα βρείτε και άλλους Ελληνες που ζουν στην Ασία. Εμείς Νίκο σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στις δραστηριότητές του και κυρίως να περνάς πάντα καλά.

ΠΗΓΗ: http://cholomontas.blogspot.com/2011/03/blog-post_4135.html


Και ένα αφιέρωμα στο πρώτο ελληνικό σουβλατζίδικο στο Βιετνάμ από τον http://cholomontas.blogspot.com/

Σουβλατζίδικο στο Βιετνάμ

Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο, αλλά δεν είναι. Οι συμπατριώτες μας στο εξωτερικό τα πάνε πολύ καλύτερα από όλους εμάς που μας έχει τσακίσει η Τρόϊκα με το μνημόνιο και ένας εξ΄αυτών αυτές τις μέρες ανοίγει το πρώτο σουβλατζλίδικο στο Βιετνάμ.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στην ιστοσελίδα ενός άλλου συμπατριώτης μας, εδώ που πέρασε από το Βιετνάμ και μας ενημερώνει σχετικά
Καλές δουλειές αδελφέ!

ΠΗΓΗ: http://cholomontas.blogspot.com/
Share on Google Plus

About Travel Nicolas

Nicolas is a freelance travel writer, Photographer, Guidebook Author, online marketing professional and traveler who is always looking for a new adventure. He has been in many countries, lived abroad and is always on the lookout for authentic experiences.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου