Νησί Φου Κου (Phu Quoc) στα σύνορα Βιετνάμ Καμπότζης


Νησί Φου Κου (Phu Quoc) στα σύνορα Βιετνάμ Καμπότζης
Το νησί Phu Quoc είναι το μεγαλύτερο νησί του Βιετνάμ και βρίσκεται πολύ κοντά στα σύνορα Βιετνάμ - Καμπότζη. Στα Καμποτζιανά ονομάζεται Koh Tral. Η συνολική του έκταση φθάνει τα 574 τετραγωνικά χιλιόμετρα, λίγο πιο μεγάλο από το Πουκέτ που η έκταση του είναι 524 τ.χ.

Γύρω από το νησί υπάρχουν 21 μικρότερα νησάκια. Η αλιεία και η γεωργία ήταν οι κύριες δραστηριότητες των κατοίκων του νησιού αλλά τώρα εξελίσσετε σε μεγάλο βαθμό και ο τομέας του τουρισμού. Για τους κατοίκους του Βιετνάμ αποτελεί ήδη μεγάλο τουριστικό θέρετρο το οποίο εξελίσσετε παγκοσμίως. Είδη κατασκευάζεται και καινούργιο αεροδρόμιο που πιθανόν να τελειώσει το 2013.

Το νησί επίσης είναι γνωστό για τα προϊόντα του στην κοινωνία του Βιετνάμ, ενώ υπάρχει και ακτοπλοϊκή σύνδεση με την πόλη Hà Tiên, του Βιετνάμ.Οι φωτογραφίες είναι από τον πολύ καλό φίλο Christian Routin που ζει μόνιμα στην Σαϊγκόν του Βιετνάμ
Share on Google Plus

About Travel Nicolas

Nicolas is a freelance travel writer, Photographer, Guidebook Author, online marketing professional and traveler who is always looking for a new adventure. He has been in many countries, lived abroad and is always on the lookout for authentic experiences.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου