Το καλωδιακό όχημα πάνω από τον καταρράκτη Prenn στο Νταλάτ (Dalat), του Βιετνάμ


Το καλωδιακό όχημα πάνω από τον καταρράκτη Prenn στο Νταλάτ (Dalat), του Βιετνάμ
Βασικά δεν το περίμενα ότι το Νταλάτ του Βιετνάμ μια μικρή σε πληθυσμό πόλη ότι θα ήταν τόσο πολύ τουριστικά ανεπτυγμένη. Για τον λόγο τον αληθές οι κάτοικοι στις χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας ψάχνουν να βρούνε τοποθεσίες όπου οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκότερες από την αφόρητη ζέστη που έχουν όλο τον χρόνο οι χώρες αυτές. Έτσι και το Νταλάτ λόγου του υψόμετρου που βρίσκεται στα 1400 μέτρα, το κλίμα του ευνοεί πολλούς κατοίκους της χώρας να ταξιδεύουν συχνά στον προορισμό αυτό.


Το καλωδιακό όχημα βρίσκεται στην είσοδο του καταρράκτη Prenn, δεν είναι απαραίτητο να το χρησιμοποιήσετε αφού υπάρχει και πεζοδρομημένο μονοπάτι που οδηγεί στον καταρράκτη. Αλλά για όποιον θέλει μπορεί να το χρησιμοποιήσει έχοντας έτσι μια πανοραμική θέα πάνω από τον καταρράκτη.


Το καλωδιακό όχημα όπως φαίνεται από την βάση του στην είσοδο του καταρράκτη.


Περνώντας πάνω από τον καταρράκτη.
Share on Google Plus

About Travel Nicolas

Nicolas is a freelance travel writer, Photographer, Guidebook Author, online marketing professional and traveler who is always looking for a new adventure. He has been in many countries, lived abroad and is always on the lookout for authentic experiences.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου