Σαρώνει το σουβλάκι στο Να Τρανγκ (Nha Trang) του Βιετνάμ


Σαρώνει το σουβλάκι στο Να Τρανγκ (Nha Trang) του Βιετνάμ
Εδώ και ένα μήνα λειτουργία τους το πρώτο Ελληνικό σουβλατζίδικο στο Να Τρανγκ του Βιετνάμ που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, πάει πολύ καλά σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη του Γιώργου Τσακόγια και μάλιστα πολύ καλύτερα από ότι περίμενε ο ίδιος.

Βρεθήκαμε αυτές τις ημέρες εκεί και δοκιμάσαμε και εμείς το Ελληνό-Βιετναμέζικο σουβλάκι. Την πίτα ο Γιώργος την φτιάχνει μόνος του (άλλωστε που να βρεθούν πίτες στο Βιετνάμ, όπου η κουζίνα είναι τελείως διαφορετική).

Επίσης να επισημάνουμε ότι η ελληνική κουζίνα και κυρίως το σουβλάκι είναι παγκοσμίως γνωστό στους ξένους τουρίστες που επίσης κατακλύζουν το Να Τρανγκ. Πολλούς που ρωτήσαμε το έχουν ήδη δοκιμάσει στην χώρα μας όταν είχαν ταξιδέψει που σημαίνει ότι το γνώριζαν εκ τον προτέρων.

Αρκετοί όμως είναι και οι Βιετναμέζοι που το λάτρεψαν ως φαγητό.


Αυτό έλειπε να μην έχουμε και φραπέ !!!


Share on Google Plus

About Travel Nicolas

Nicolas is a freelance travel writer, Photographer, Guidebook Author, online marketing professional and traveler who is always looking for a new adventure. He has been in many countries, lived abroad and is always on the lookout for authentic experiences.
  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 comments:

 1. Evge !!! Bravoooooo !!!! :) :)

  Stelkon ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΑΓΚΕΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΒΙΕΤΝΑΜ , ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ . ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή