Η πρώτη ελληνική ταβέρνα στο Να Τρανγκ του Βιετνάμ ετοιμάζεται


Η πρώτη ελληνική ταβέρνα στο Βιετνάμ είναι γεγονός
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το ελληνικό σουβλάκι στο Να Τρανγκ του Βιετνάμ, ο Γιώργος Τσακόγιας ετοιμάζεται για την δεύτερη του επιχείρηση μια ελληνική ταβέρνα. Το όνομα της θα είναι Greek taverna "Gia Mas" και δεν απέχει πολύ από το σουβλατζίδικο μόλις 1 1/2 τετράγωνο διαφορά.

Σύμφωνα με τον Γιώργο και την σύζυγο του Σνεζάνα τα συμβόλαια υπογράφτηκαν στις 27/09/2011 και τα συνεργεία έχουν μπει μέσα στο κτίριο όπου και οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου έχουν ξεκινήσει και θα τελειώσουν σύντομα. (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες).

Να ευχηθώ εκ μέρους μου καλή επιτυχία και στους δύο και πάνω απ' όλα καλές δουλειές. Σύντομα θα έχουμε και άλλο φωτογραφικό υλικό από την ελληνική ταβέρνα του Βιετνάμ όταν περατωθούν οι εργασίες.


Το εσωτερικό του κτιρίου της πρώτης ελληνικής ταβέρνας του Βιετνάμ


Το εσωτερικό του κτιρίου της πρώτης ελληνικής ταβέρνας του Βιετνάμ

Tο Να Τρανγκ του Βιετνάμ

Share on Google Plus

About Travel Nicolas

Nicolas is a freelance travel writer, Photographer, Guidebook Author, online marketing professional and traveler who is always looking for a new adventure. He has been in many countries, lived abroad and is always on the lookout for authentic experiences.
  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 comments:

 1. Για μας!
  πάντα τέτοια πατριώτη, καλή επιτυχία ^^

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιώργο καλημέρα! Θα ηθελα δυο σουβλάκια με τζατζίκι και χωρίς κρεμίδι! Κάνεις delievery για Ελλάδα έτσι δεν είναι? :) Καταρχάς να σου ευχυθώ καλές δουλειές στην καινούρια σου επιχείρηση και κάθε επιτυχία σε ότι κάνεις! Ειλικρινά θέλει τεράστιο θάρος για να ξεκινήσεις κατι τέτοιο στην άλλη άκρη της γης! Ο λόγος που σου γράφω είναι ςεπειδή θθα επισκεφτώ το Βιετνάμ τον φεβρουάριο και θα ήθελα κάποιες πληροφορίες! Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν με βοηθούσες! Το mail Μου είναι sourdos@hotmail.com. Ευχαριστώ και τις καλύτερες ευχές απο την πατρίδα! Καλημέρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλή σου επιτυχία!

  Μπραβο σου κάνε κατι με μερακι και ειναι σίγουρη η επιτυχία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ένα μεγάλο μπράβο στον πατριώτη. Έχωντας ζήσει στην περιοχή γνωρίζω τι δύσκολη που μπορεί να είναι κυρίως η αρχή. Εύχομαι να ανταμιφθεί το παιδί για το θάρρος του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή