Ξεκίνησε την λειτουργία του πάρκο της Σαντορίνης στην Ταϊλάνδη


Ξεκίνησε την λειτουργία του χθες 24 Μαρτίου 2012, το νέο μεγάλο πολυκατάστημα (Mall) πάρκο της Σαντορίνης στο Τσα Αμ της Ταϊλάνδης (Ταϋλάνδη). Πολλοί κάτοικοι της Μπανγκόκ ενθουσιασμένοι κατέφθασαν μετά από 200 χιλιόμετρα απόσταση και δύο ώρες οδήγηση, για να απολαύσουν την καινούργια αυτή κατασκευή εξολοκλήρου με το ελληνικό στοιχείο.


Οι φωτογραφίες είναι από το εσωτερικό του, δηλαδή η πόλη της Φήρας στην Σαντορίνη σε μικρογραφία στην Ταϊλάνδη. Τα πεζούλια, τα μικρά λευκά σπιτάκια, οι ανεμόμυλοι, το καμπαναριό, τα μικρά σοκάκια όλα ακριβώς όπως είναι και στην Σαντορίνη. (Λείπει μόνο το απέραντο γαλάζιο με την μοναδική θέα στον Αιγαίο πέλαγος). Θαυμάσιο έργο που μας τιμά σαν χώρα και μας διαφημίζει στην άλλη άκρη του κόσμου στην Νοτιοανατολική Ασία.Βίντεο από το πάρκο της Σαντορίνης στο Τσα Αμ της Ταϊλάνδης (Ταϋλάνδη)


Βίντεο από το πάρκο της Σαντορίνης στο Τσα Αμ της Ταϊλάνδης (Ταϋλάνδη)


Βίντεο από το πάρκο της Σαντορίνης στο Τσα Αμ της Ταϊλάνδης (Ταϋλάνδη)


Βίντεο από το πάρκο της Σαντορίνης στο Τσα Αμ της Ταϊλάνδης (Ταϋλάνδη)Βίντεο από το πάρκο της Σαντορίνης στο Τσα Αμ της Ταϊλάνδης (Ταϋλάνδη)

Share on Google Plus

About Travel Nicolas

Nicolas is a freelance travel writer, Photographer, Guidebook Author, online marketing professional and traveler who is always looking for a new adventure. He has been in many countries, lived abroad and is always on the lookout for authentic experiences.
  Blogger Comment
  Facebook Comment

5 comments:

 1. Φανταστικά όμορφο, μπράβο στον δημιουργό, μας τίμησε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Amazing replicans of Greek Architecure, especially Santorini ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καταπληκτικές παραλίες, ηλιοβασιλέματα, μοναδική φιλοξενία, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ! Ένα Κόσμημα του Αιγαίου... είναι η Σαντορίνη

  ΑπάντησηΔιαγραφή