Εικόνες από το πάρκο της Σαντορίνης στην Ταϊλάνδη με περιγραφές I


Η είσοδος από μακριά του πάρκου της Σαντορίνης στην Ταϊλάνδη. Διακρίνεται το καμπαναριό, η επιγραφή Santorini Park πίσω από τα φοινικόδεντρα. Πίσω από τον φακό βρίσκεται το μεγάλο πάρκινγκ αυτοκινήτων με 1.500 θέσεις περίπου.


Ο εξωτερικός τοίχος του πάρκου της Σαντορίνης στην Ταϊλάνδη, με γραμμένο το Santorini Park


Η είσοδος στο πάρκο της Σαντορίνης στην Ταϊλάνδη. Στην μέση ένα συντριβάνι.


Το κλασικό καμπαναριό της Σαντορίνης στην Ταϊλάνδη σε μικρογραφία.Φωτογραφία από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου από ένα από τα ολόλευκα μικρά σπιτάκια. Τα χρώματα ταιριάζουν όμορφα.


Κάτι σαν Greeklish (Greek + English). Φυσικά δεν εννοεί τίποτα η φράση, ούτε αποδίδει νόημα είναι απλά για διακοσμητικό στοιχείο.


Το συγκεκριμένο μίνι φαστ-φουντάδικο, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με Σαντορίνη και Ελλάδα. San Francisco έγραφε επάνω η πινακίδα, η κατασκευή θυμίζει τα τραμ της αμερικάνικης πόλης. Ο εμπνευστής του πάρκου έβαλε και λίγο Αμερική και χάμπουργκερ μέσα. Εδώ όμως ταιριάζει το σουβλάκι.


Οι Ταϊλανδοί που ήταν εξολοκλήρου οι επισκέπτες του πάρκου της Σαντορίνης στην Ταϊλάνδη και συγκεκριμένα στο Τσα Αμ, αγάπησαν το μέρος και δεν έλειψαν οι φωτογραφίες με τα ολόλευκα μικρά σπιτάκια της αιγαιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής.


Η κατασκευή του είναι τέλεια, τα σοκάκια, οι πλάκες, η αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική σαν να είσαι σε μια μοντέρνα Σαντορίνη, αλλά στην Ταϊλάνδη. Η εταιρεία κατασκευής και διαχείρισης και πολύ πιθανόν ο ιδιοκτήτης εμπνεύστηκε και αγάπησε σε μεγάλο βαθμό την Σαντορίνη και τα νησιά μας και αποφάσισε να δημιουργήσει κάτι αντίστοιχο και στην χώρα του.
Share on Google Plus

About Travel Nicolas

Nicolas is a freelance travel writer, Photographer, Guidebook Author, online marketing professional and traveler who is always looking for a new adventure. He has been in many countries, lived abroad and is always on the lookout for authentic experiences.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου