Το πάρκο της Σαντορίνης στην Ταϊλάνδη


Το πάρκο της Σαντορίνης στην Ταϊλάνδη (Ταϋλάνδη) έχει κοστίσει πάνω από 500 εκατομμύρια μπατ. Η έκταση του είναι 60 Ράι (μονάδα μέτρησης στην Ταϊλάνδη), και το πάρκινγκ αυτοκινήτων χωράει 1.500 αυτοκίνητα. Από Μπανγκόκ η απόσταση με αυτοκίνητο είναι περίπου δύο ώρες, από την εθνική οδό Μπανγκόκ προς Νότια Ταϊλάνδη. Από την πόλη του Χούα Χιν περίπου 20 λεπτά. Η εταιρεία που το διαχειρίζεται είναι η Theme Plaza Development Co., Ltd.


Το πάρκο της Σαντορίνης της Ταϊλάνδης εμπνευσμένο από Ελληνικό νησί μας, είναι ένα καινούργιο shopping Mall, μικρά καταστήματα πολλά από αυτά προς ενοικίαση, άλλα υπό κατασκευή, θα χρησιμέυσει επίσης και ως συναυλιακός χώρος σε 3.000 τετραγωνικά μέτρα που υπάρχει κοντά στην οδική αρτηρία.


Στο πάρκο της Σαντορίνης της Ταϊλάνδης υπάρχει και ένα μικρό λούνα παρκ για τους μικρούς φίλους, μια μεγάλη ρόδα που αγγίζει τα 40 μέτρα ύψος, και σε διάφορα σημεία του Mall υπάρχουν επίσης μικρά μεμονομένα λούνα παρκ.


Εισιτήριο για την είσοδο στο πάρκο της Σαντορίνης της Ταϊλάνδης δεν υπάρχει, υπάρχει μόνο για όσους θέλουν να χαρούν το λούνα πάρκ. Φυσικά μέσα στο πάρκο της Σαντορίνης της Ταϊλάνδης υπάρχουν και εστιατόρια, καφέ και αναψυκτήρια.
Share on Google Plus

About Travel Nicolas

Nicolas is a freelance travel writer, Photographer, Guidebook Author, online marketing professional and traveler who is always looking for a new adventure. He has been in many countries, lived abroad and is always on the lookout for authentic experiences.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου