Η Σαντορίνη μετακόμισε στην Ταϊλάνδη από την εφημερίδα "Τα Νέα"


Η Σαντορίνη μετακόμισε στην Ταϊλάνδη από την εφημερίδα "Τα Νέα"

Μια πολύ ωραία αναφορά στο Πάρκο της Σαντορίνης στην Ταϊλάνδη σε επιμέλεια από τον διακεκριμένο δημοσιογράφο Πέτρο Στεφανή και την εφημερίδα Τα Νέα σήμερα Μεγάλη Δευτέρα 9 Απριλίου 2012, που αποδεικνύει την αγάπη ενός Ασιάτη επιχειρηματία για την πατρίδα μας αλλά και παράλληλα και την διαφήμιση της Ελλάδος στο εξωτερικό, πόσο άλλωστε σε μια χώρα που βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

"Μεγάλο εμπορικό πάρκο - μικρογραφία του ελληνικού νησιού άρχισε να λειτουργεί στην Ταϊλάνδη διαφημίζοντας τη χώρα μας στη Νοτιοανατολική Ασία" είναι ο υπότιτλος του αφιερώματος, και πράγματι συμπίπτει με την πραγματικότητα.
Share on Google Plus

About Travel Nicolas

Nicolas is a freelance travel writer, Photographer, Guidebook Author, online marketing professional and traveler who is always looking for a new adventure. He has been in many countries, lived abroad and is always on the lookout for authentic experiences.
  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 comments:

 1. http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/03/h-santorinh-sthn-ta-landh.html
  Η Σαντορίνη στην...Ταϊλάνδη!!!

  Αγαπητέ φίλε,δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ότι είμαι αναγνώστης σου!
  Αυτή την ανάρτηση την έχω ανεβάσει από την Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012 1:44 μμ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν καταλαβαίνω για πιο πράγμα μιλάς! Αυτό είναι η χτεσινή δημοσίευση Δευτέρα 9 Απριλίου 2012, της εφημερίδας "Τα Νέα", ύστερα από επικοινωνία μαζί μου. Μου στείλαν και το PDF αρχείο το οποίο είναι η φωτογραφία που βλέπεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φίλε μου καλέ,ίσως δεν το τοποθέτησα καλά.Απλά ήθελα να σε ενημερώσω για την ανάρτηση.
  Τις ευχές μου από την Ελλάδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή