Βίντεο από Ταϊλάνδη και Μπανγκόκ


Οδός Κάο Σαν στην Μπανγκόκ, iTips: Khao Sarn Road Alternative ένα βίντεο που μας ταξιδέυει στα μικρά στενά της Οδού Κάο Σαν, μέσα σε μια άλλη ατμόσφαιρα....


Οδός Κάο Σαν στην Μπανγκόκ, iTips: Khao Sarn Road Food Guide ένα μικρό βίντεο για το φαγητό του δρόμου που επικρατεί στην περιοχή της οδού Κάο Σαν, ένας διμοφιλές προορισμός στην πόλη της Μπανγκόκ ειδικά για backpackers....Νυχτερινή διασκέδαση στην Μπανγκόκ με τα κοκτέιλ του Zuma, iInventive Cocktails at Zuma, Bangkok Μια γεύση από το νυχτερινό κέντρο Zuma στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, κάποιες όμορφες νυχτερινές σκηνές της πόλης και η πολυτέλεια.


Νυχτερινή διασκέδαση και επιλογές για δείπνο στην Μπανγκόκ, Bangkok Dining Options το μικρό βίντεο μας ταξιδεύει σε μερικά νυχτερινά κέντρα και εστιατόρια της Μπανγκόκ, κοντά στην περιοχή της Κινέζικης συνοικίας αλλά και στην περιοχή Σουκούμβιτ. όπως είναι το Silverspoon και το γνωστό Bed Supperclub.
Share on Google Plus

About Asiabethere Travelaround

Nicolas is a freelance travel writer, Photographer, Guidebook Author, online marketing professional and traveler who is always looking for a new adventure. He has been in many countries, lived abroad and is always on the lookout for authentic experiences.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου