Βίντεο από Ταϊλάνδη 1


Χούα Χιν, Ταϊλάνδη Ένα βίντεο με θέμα το παραθαλάσσιο θέρετρο του Χούα Χιν που βρίσκεται 220 χιλιόμετρα από την Μπανγκόκ. Είναι στα αγγλικά βέβαια (για όποιον δεν γνωρίζει μπορεί να δει τις εικόνες). Στο βίντεο μπορείς να δεις την παραλία του Χούα Χιν, τα άλογα που είναι παράδοση, σκηνή το Χούα Χιν από ψηλά...κλπ.


Το νόμισμα της Ταϊλάνδης, iTips: Using Thai Currency Ένα βίντεο για το νόμισμα της Ταϊλάνδης. Τα χαρτονομίσματα της κα τα κέρματα που κυκλοφορούν, συνάλαγμα στο αεροδρόμιο και πολλά άλλα ενδιαφέροντα για όποιον σκοπεύει να ταξιδέψει προς την χώρα..

Διεθνές αεροδρόμιο της Μπανγκόκ και μεταφορές, Suvarnabhumi International Airport Ground Transportation Ένα καλό βίντεο για μεταφορικά μέσα από και προς το διεθνές αεροδρόμιο της Μπανγκόκ, το Suvarnabhumi.


Ψώνια στην Μπανγκόκ, Bangkok Shopping Options ένα βίντεο για ψώνια στην Μπανγκόκ, συμπεριλαμβάνει την μεγάλη αγορά του σαββατοκύριακου Τσατουτσάκ και το μεγάλο πολυκατάστημα Siam Paragon
Share on Google Plus

About Travel Nicolas

Nicolas is a freelance travel writer, Photographer, Guidebook Author, online marketing professional and traveler who is always looking for a new adventure. He has been in many countries, lived abroad and is always on the lookout for authentic experiences.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου