Βίντεο από Ταϊλάνδη 2


Διεύλευση συνόρων και βίζα, iTips: Visa Options ένα βίντεο με πληροφορίες για τα σημεία που υπάρχουν για την διεύλευση των συνόρων προς Ταϊλάνδη από Καμπότζη, Λάος, Βιρμανία, Μαλαισία όπως και αεροπορικώς, όπως και πληροφορίες για την βίζα...
Μέσα μαζικής μεταφοράς στην Μπανγκόκ, iTips: Getting Around in Bangkok Το βίντεο όπως και προηγούμενα είναι η σειρά iTips, δηλαδή μικρά βίντεο ολίγων λεπτών με βασικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο ταξιδιώτης. Το συγκεκριμένο βίντεο μιλάει για τα μέσα μεταφοράς της Μπανγκόκ όπως είναι ο εναέριος σιδηρόδρομος, το μετρό, τα λεωφορεία, τα ποταμόπλοια όπως και άλλα μέσα όπως το ταξί, τα ταξί μοτοσυκλέτες και τα τουκ τουκ. Τι πρέπει να προσέχει ο ταξιδιώτης, το ταξίμετρο κλπ... Για όσους δυσκολέυονται με τα αγγλικά, μπορούν να δουν μερικές όμορφες εικόνες από την Μπανγκόκ.Τηλεφωνικές κάρτες, iTips: Phone Cards Ένα βίντεο, που μιλάει για τις τηλεφωνικές κάρτες, πόσο αξιόπιστες είναι...κλπ. και πως μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε εάν θέλουμε να ταξιδέψουμε στην Ταϊλάνδη. Οι σειρές iTips είναι από το The iTravel Channel (http://theitravelchannel.tv/), μικρά και σύντομα βίντεο με εύχρηστες πληροφορίες για ταξιδιώτες για βασικά θέματα που πρέπει να γνωρίζουν για να ταξιδέψουν στην Ταϊλάνδη.
Share on Google Plus

About Travel Nicolas

Nicolas is a freelance travel writer, Photographer, Guidebook Author, online marketing professional and traveler who is always looking for a new adventure. He has been in many countries, lived abroad and is always on the lookout for authentic experiences.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου